Yes dit ben ik! Mijn naam is Cill en ik woon op dit moment in Amsterdam. Dit jaar verhuis ik terug naar waar ik vandaan kom: Westland. Dit ligt in de hoek van Zuid-Holland onder Den Haag. Bakken doe ik al mijn hele leven, samen met oma vond ik bakken altijd heel leuk. Nu terugdenkend mocht ik vaker de lepel aangeven, dan dat ik echt iets mocht doen. Mijn moeder heeft in mijn tijd eigenlijk niet veel gebakken. Ik kom dan ook uit een groot gezin en voor bakken was weinig tijd, ze moest tenslotte zeven monden vullen. 

Bakken met cill

Mijn grote droom? Een koffiebar met taart!

Bakken is sinds een jaar of tien een grote passie geworden en ieder jaar wordt deze liefde groter. Ik zeg altijd dat mijn vriend een fout maakte toen hij hij ‘de bekende’ keukenmixer gaf als cadeau. Sindsdien bestaat de keuken voor 50% uit bakspullen. In een appartement in Amsterdam is dat niet heel ideaal. Binnenkort gaan we een keuken uitzoeken en daarvoor gaat eerst onze architect (dit klinkt héél chique) een keuken schetsen, zodat deze de optimale ruimte voor onze wensen biedt. 

Op Bakken met Cill kom je voornamelijk traditionele baksels tegen. Op mijn instagram kom je veel tegen van wat ik maak. Op deze website kom je recepten tegen waarvan ik denk dat je dit echt wilt eten en recepten waarvan ik denk dat iedereen deze kan maken en echt blijvertjes zijn! Ik ben zelf niet zo van de zoet-zoet-zoet-met-zoet baksels. Maar daarentegen vind ik het fantastisch om bijvoorbeeld een verjaardagstaart te maken met enkel pure smaken. Geen kleurstoffen, zakjes, potjes enkel wat sprinkels. Wat je eet of wat je ziet heb ik zelf gemaakt! Hiernaast houd ik jullie op de hoogte van misbaksels, handige tips, feiten en waarschijnlijk mijn zoektocht naar de ideale oven. Want dat is nogal wat 😉

Veel plezier en bakse van de #cillbaksels

Nog wat weetjes over mij?

  • Geboren in 1992 (reken maar uit)
  • Jongste van vijf
  • Tuindersdochter
  • 9x tante
  • Cill is afgeleid van Priscilla, maar niet iedereen vind die naam bij mij passen
  • Joeri is mijn vriend en hij houdt helemaal niet van taarten en zoetigheid
  • Zijn familie ook niet. Dus als zij iets lekker vinden, dan vind ik dat een mijlpaal
  • Ja bij mij mislukt er ook wel eens wat
  • Creatief marketeer van beroep, waarbij ik ook mijn eigen bedrijf heb: WELP Marketing

Laatst toegevoegd